Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare "Alerta ORL"

 Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare "Alerta ORL"


Informatiile care figureaza in aceasta aplicatie sunt supuse unui regim specific :

– de protectie a datelor cu caracter personal,

– unei reglementari privind drepturile de autor

– si unei clauze de limitare a responsabilitatii aplicatiei mobile "Alerta ORL".

 

Consultarea sau utilizarea acestei aplicatii mobile in orice limba implica acceptarea integrala a conditiilor generale mentionate mai jos.

 

Aplicatia "Alerta ORL" acorda o importanta deosebita respectarii vietii private. Politica in materie de protectie a persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

 

Prin „date cu caracter personal” se intelege orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale. In principiu, accesul la informatiile disponibile in aplicatia mobila "Alerta ORL" sau prin intermediul website-ului "www.alertaorl.ro" nu necesita furnizarea de date cu caracter personal. Totusi, adresarea unei intrebari sau comentariu, este posibil sa vi se solicite informatii personale, precum datele de contact (nume, adresa e-mail,etc.), in cadrul completarii unui formular.

 

Referitor la acest aspect:

 

– Aplicatia mobila "Alerta ORL" nu culege informatii personale decat in masura in care acestea sunt necesare indeplinirii unui obiectiv precis si stabilit de catre responsabilul cu prelucrarea datelor pentru fiecare serviciu online. Informatia nu va fi reutilizata intr-un scop incompatibil cu respectivul obiectiv.

 

– Aplicatia mobila "Alerta ORL" nu divulga informatii catre terti decat in masura in care acest demers este necesar indeplinirii obiectivelor indicate. Aplicatia mobila Alerta ORL nu divulga datele dumneavoastra cu caracter personal in scopuri de marketing direct.

 

– Datele nu pot fi pastrate decat atata timp cat este necesar pentru atingerea scopului in care sunt culese.

 

– Aceste date pot fi pastrate ulterior pentru a servi in scopuri specifice istoriei, statisticii sau altor ramuri ale stiintei, fara a aduce atingere niciunei alte dispozitii ale legislatiei romanesti.

 

– Orice persoana se poate opune prelucrarii datelor sale din motive imperative prin dezinstalarea aplicatiei.

 

– Aplicatia mobila "Alerta ORL" si website-ul "www.alertaorl.ro" ofera adesea legaturi catre alte website-uri socialmedia. Intrucat aplicatia mobila "Alerta ORL" nu dispune de niciun control asupra acestora, va recomandam sa va informati cu privire la politica de protectie a vietii private adoptata de acestea.

 

Utilizatorul se angajeaza sa respecte drepturile de proprietate intelectuala care apartin aplicatiei mobile "Alerta ORL" si tertilor, fara a aduce atingere drepturilor si exceptiilor prevazute de eventuale dispozitii imperative.

 

Reproducerea datelor de tip text si a elementelor multimedia apartinand aplicatiei mobile "Alerta ORL" si website-ului "www.alertaorl.ro", precum si a celor apartinand tertilor (© Sursa externa), nu este autorizata decat in scopuri necomerciale, cu respectarea integritatii elementelor reproduse si mentionarea sursei. Reproducerea anumitor date poate fi totusi supusa unor conditii diferite; in acest caz, data respectiva este insotita de o mentiune care precizeaza aceste conditii.

 

Utilizatorul se angajeaza sa nu elimine sau sa modifice mentiunile de rezerva precizand autorul sau sursa si sa nu eludeze dispozitiile tehnice de protectie a documentelor si a elementelor multimedia, precum restrictiile privind imprimarea sau descarcarea si marcajele vizibile sau invizibile. Orice incalcare a acestor reguli este pasibila de sanctiuni contraventionale sau penale.

 

 

 

 

Aplicatia mobila "Alerta ORL" urmareste sa promoveze accesul opiniei publice la informatiile medicale ORL si nu numai.

 

Obiectivul este de a difuza informatii cat se poate de complete, exacte si actualizate.

 

Aplicatia mobila "Alerta ORL" nu poate fi declarata raspunzatoare de daunele directe sau indirecte cauzate de utilizarea acesteia.

 

Codul sursă a fost dezvoltat în așa fel încât dezvoltatorul să nu acceseze datele sensibile ale utilizatorilor, să nu păstreze pentru sine, să nu transmită date sensibile ale utilizatorilor către terți. Dezvoltatorul nu știe dacă terții sau compilatorul colectează datele unor utilizatori. Din acest motiv, dezvoltatorul nu poate oferi nicio garanție pentru terți sau compilator.

 

*Informații non-personale: Terțele părți sau compilatorul pot colecta informații non-personale sau informații care nu pot fi identificate  („Informații non-personale”). Mai simplu spus, în ceea ce privește aceste informații non-personale, nu stim care este identitatea utilizatorului de la care terții sau compilatorul pot colecta informațiile non-personale.

 

*Informațiile non-personale colectate de terți sau compilator pot include următoarele informații tehnice: --> Tipul sistemului de operare (de exemplu, Android, etc.)

 

--> Rezoluția ecranului (de exemplu, 2960 x 1440, 1024x768, 1242 x 2688 etc.)

--> Limba (de exemplu, engleza) --> Furnizor de dispozitive (de exemplu, Samsung, Xiaomi, Oppo etc.)

--> Geo-locație.

 

*Aplicația colectează informații precise despre locația dispozitivului în timp real?

 

Când vizitați aplicația mobilă, putem folosi tehnologia GPS (sau altă tehnologie similară) pentru a determina locația dvs. curentă. Nu vom distribui locația dvs. curentă altor utilizatori sau parteneri. Dacă nu doriți ca noi să vă folosim locația în scopurile stabilite mai sus, ar trebui să dezactivați serviciile de localizare pentru aplicația mobilă aflată în setările contului dvs. sau în setările telefonului mobil.

 

*Care sunt drepturile mele de renunțare?

 

Puteți opri cu ușurință toată colectarea informațiilor de către aplicație dezinstalând aplicația sau puteți utiliza procesele standard de dezinstalare, care pot fi disponibile ca parte a dispozitivului dvs. mobil sau prin Magazinul Google Play.

 

*Aplicația “Alerta ORL”, NU colectează în mod explicit și/sau NU stochează  următoarele date:

 

-->Adrese IP care vizitează aplicația noastră

 

-->Orice informație despre aplicație, servicii pe care utilizatorii noștri le utilizează în timp ce sunt conectați la aplicația noastră.

 

 *Copiii:

 

Nu folosim aplicația pentru a solicita cu bună știință date sau pentru a le comercializa copiilor cu vârsta sub 18 ani. Dacă un părinte sau tutore devine conștient că al său copil, ne-a furnizat informații fără consimțământul lor, el sau ea ar trebui să contacteze servicii terțe căruia i-a împărtășit informațiile, noi, NU solicităm, niciun fel de înregistrare.

 

*Schimbări:

 

Această politică de confidențialitate și condițiile de utilizare pot fi actualizate din când în când din orice motiv. Vă vom notifica cu privire la orice schimbări aduse Politicii noastre de confidențialitate prin postarea noii Politici de confidențialitate și vă informăm prin notificări de mesaje cloud, dacă nu opriți acest serviciu. Vă sfătuim să consultați periodic această politică de confidențialitate pentru orice modificare, deoarece utilizarea continuă este considerată aprobarea tuturor modificărilor.

 

 *Consimțământul dvs.:

 

Prin utilizarea aplicației “Alerta ORL”, sunteți de acord cu prelucrarea informațiilor dvs., așa cum sunt prezentate în Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare acum și oricand vor fi modificate de noi. Prelucrare înseamnă utilizarea cookie-urilor pe un computer/dispozitiv portabil sau utilizarea sau atingerea informațiilor în orice mod, inclusiv, dar fără a se limita la, colectarea, stocarea, ștergerea, utilizarea, combinarea și divulgarea informațiilor. Contactați-ne dacă aveți întrebări cu privire la confidențialitate în timpul  utilizării aplicației mobile sau aveți întrebări despre practicile noastre, prin e-mail la apostolanamariamed@gmail.com. În cele din urmă, vă mulțumim pentru utilizarea aplicației mobile "Alerta ORL"!

    Sperăm că vă veți bucura de “Alerta ORL”!

Comments

Popular posts from this blog

Politica de confidențialitate și Termeni de folosire a aplicației mobile “Andu”!

Politica de confidențialitate și Termeni de folosire a aplicației mobile “G9”!